Will You Marry Me?

 

Je weet het zeker! Hij of zij is de ware voor jou en je wil niets liever dan de rest van je leven samen doorbrengen. Hoog tijd voor een huwelijksaanzoek dus!

Heb je allerlei originele ideeën in je hoofd over hoe je dit speciale moment wil aanpakken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen met de organisatie? Of heb je juist totaal geen idee hoe je aanzoek eruit moet komen te zien, maar wil je er wel iets onvergetelijks van maken?

Na een kennismakingsgesprek en brainstormsessie maken wij een plan op. Als dit plan aan al je wensen voldoet, beginnen we aan de organisatie! 

We zorgen ervoor dat jouw huwelijksaanzoek tot in de puntjes wordt verzorgd. We regelen het allemaal voor je: de locatie, de styling, lekker eten, eventueel een fotograaf die het moment vastlegt en natuurlijk champagne om te proosten op de ‘JA!’. Daar gaan we gewoon alvast even vanuit, maar dat kan natuurlijk eigenlijk niet misgaan na zo’n perfect aanzoek.

 

Het enige dat jij nu zelf nog hoeft te doen is bedenken hoe je dé grote vraag gaat stellen. Oh en het uitzoeken van de RING natuurlijk!

Vertel ons hoe we U kunnen verbazen!