Huwelijksfotografie

Van alle uitgaven die bij de mooiste dag van jullie leven horen, zoals de jurk, trouwauto en locatie, zijn de foto's en het album achteraf het enige tastbare dat jullie voor altijd zullen behouden. Foto's die jullie telkens weer terug brengen naar die speciale dag, de emoties, jullie liefde. 
Laat ons jullie verhaal vertellen en wij zullen ervoor zorgen dat jullie geen enkel moment missen!

 

We fotograferen  samen omdat we op die manier complete reportages kunnen leveren. Aan de ene kant leggen we die must-have momenten vast (denk: jawoord, ringen uitwisselen, handtekeningen zetten), maar we willen ook juist alle kleine en spontane momenten vastleggen. En wat dacht je van de voorbereidingen 's ochtends… 1 fotograaf begint meestal op de ene locatie en de andere op de andere.

Denk qua momenten aan wanneer jullie elkaar voor het eerst zien, in trouwkleding. Of dat moment waarop je naar voren komt lopen, vlak voor de ceremonie begint. De felicitaties van jou en je man/vrouw.... Zo kunnen we nog even verder gaan. We splitsen ons tijdens dit soort momenten op, zodat we jullie dag vanuit twee standpunten kunnen vastleggen. Dit zorgt voor meer foto’s van diverse momenten en minder heen-en-weer geloop op jullie dag.

 

We krijgen soms de vraag wat nu de meerwaarde is van een tweede trouwfotograaf. We antwoorden dan vaak dat je met twee fotografen meer kunt vastleggen dan met één en dat je meer ontspannen trouwfoto’s krijgt. We kunnen ons bij jullie voorbereidingen bijvoorbeeld opsplitsen. Handig toch?

Of we nu samen komen of alleen: de dag draait om jullie én om jullie gasten. En wij zijn ergens op de achtergrond aanwezig om jullie complete dag te fotograferen.

 

Elke bruiloft is uniek en daarom maak ik het liefst zo persoonlijk mogelijk. Mooie beelden die jullie verhaal vertellen. Hieronder vind je meer informatie over mijn werk en reportages. Ik heb de richtprijzen op een rijtje gezet. De pakketten zijn altijd inclusief een kennismakingsgesprek, USB-stick en een online gallery. Onze pakketten starten vanaf 6 uur.

 

Bruiloft korter dan 6 uur? Andere wensen? Mail ons en dan komen we er vast en zeker samen uit!

U kan ook uren bijboeken indien gewenst. Hiervoor rekenen wij € 150 per uur aan.